zvv De Esch JO11-1 wint de U11 Champions Cup In Versmold

21 t/m 23 juni 2019, Versmold, Duitsland

In het weekend van 21 tot en met 23 juni 2019 trad de JO11-1 van zvv De Esch aan bij het 10de U11 Cup Turnier in Versmold, Duitsland. Het toernooi wordt georganiseerd door SC Peckeloh.

Drie dagen voetballen tegen clubs uit Servië, Polen, Slowakije, Spanje, Portugal, Nederland en natuurlijk Duitsland zelf. Gezelligheid stond voorop, maar eenmaal op het veld werd er fanatiek gestreden voor de grote wisselbeker!

De jongens van de JO11-1 van De Esch werden op vrijdagmiddag en zaterdagochtend tweede in de voorronde en mochten daardoor door naar de winnaarspoule. Deze winnaarspoule werd zaterdagmiddag overtuigend gewonnen, waardoor op zondagmiddag de finale mocht worden gevoetbald tegen de ploeg uit Slowakije.

Onder grote belangstelling van de andere teams, maar zeker ook de eigen supporters, werd de finale gespeeld. In de finale stond het vizier voor De Esch op scherp en deze werd dan ook overtuigend met 6-0 gewonnen. En zo mocht De Esch voor de tweede keer in het bestaan van het toernooi de  wisselbeker mee naar huis nemen. De spelers van de JO11-1 mochten een eigen beker, rugzak, bal en een klein geld bedrag in ontvangst nemen.

Een lang, maar mooi seizoen kwam daarmee tot een geslaagd einde!