Skills2Score voetbaldag bij De Esch

Skills2Score organiseert in samenwerking met ZVV De Esch een voetbaldag op woensdag 2 mei 2018. Een leuke voetbalactiviteit, die voor zowel jongens als meiden in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar toegankelijk is.
Tijdens de aanstaande meivakantie organiseert voetbalschool, Skills2Score een tal van voetbalactiviteiten, waaronder deze voetbaldag op ons complex.

De voetbaldag die op 2 mei 2018 zal plaats vinden is opgebouwd in 2 dagdelen. Tegen 9.30 uur kunnen de deelnemers zich melden in de kantine. Na de opening, snellen de trainers en speler/speelsters zich naar het veld om de dag af te trappen. Tijdens de ochtendsessie staan onderdelen als loop- & bal coördinatie, aanleren van te gekke moves, het duelleren in 1vs1, 2vs1 of 3vs2 vormen centraal.

Tegen 12.00 uur zal er voor alle deelnemers een overheerlijke en gezonde lunch klaar staan. Ook zal de voetbalkennis van de deelnemers getest worden met een kleine voetbalquiz.

De middagsessie start rond 13.00 uur en zal voornamelijk bestaan uit het spelen van verschillende partijspellen. Tussen 15.00 en 15.30 uur zal de dag afgesloten worden in de kantine met een kort terugblik op de dag en het uitreiken van enkele prijzen.

Aan deze voetbaldag zitten kosten verbonden, deze kosten bedragen €20,00 per persoon. Hiervoor ontvangen de deelnemers leuke en gevarieerde training van deskundige trainers, een gezonde lunch, een aandenken aan deze dag en maakt een ieder kans op leuke individuele- of teamprijzen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen over deze voetbaldag, kan er contact opgenomen worden met info@skills2score.nl. Aanmelden is mogelijk via; http://www.skills2score.nl/aanmelden/

Arthur Lupker

Auteur: Arthur Lupker

Beheerder website, social media & narrowcasting