Matig JO11-1 pakt punt tegen De Tubanters

Zaterdag 8 december 2018

Vandaag zo’n dag waarbij je denkt: kon ik maar in bed blijven liggen. Het regent, het waait, het is guur.

Ook de jongens van De Esch hebben er niet veel zin in. In de beker werd er nog overtuigend van de Tubanters gewonnen, maar vandaag hebben de jongens moeite met de elementen. Waar er het ene weekend goed wordt gevoetbald, valt het de andere week (helaas) tegen.

In een rommelige wedstrijd komen de Tubanters op een 1-0 voorsprong. De Esch heeft het meeste de bal, ook de meeste kansen, maar weet zich gewoon geen raad. Als de Tubanters halverwege de wedstrijd ook de 2-0 maken, gaat er gelukkig iets van een knopje om en wordt er hard gewerkt om nog iets van de wedstrijd te maken. Uit de enige vloeiende aanval scoort De Esch direct de 2-1 (Naud). Daarna volgt er een slotoffensief en valt warempel ook de 2-2 uit een afstandsschot van Pim.

De resterende tijd die volgt is te kort om de overwinning over de streep te trekken, maar dat zou ook niet verdient zijn.

Het was een matige wedstrijd, waarin er weinig goed ging. Volgende week maar in de herkansing.

P.S.

Het was te koud en te nat om aantekeningen en foto’s te maken.