Maar 8x beter . . . .

Op deze zonnige zaterdagochtend (30 maart 2019) mogen onze boys rond 10.15 uur aftrappen voor de thuiswedstrijd tegen NEO JO9-2. We hebben allemaal uit kunnen slapen en de jongens beginnen dan ook fris en fruitig aan de wedstrijd :-). Onze vaste verslaggeefster ziet het vandaag allemaal even niet meer. . . .  Nieuwe lenzen (later bleek verkeerde lenzen) laten het haar allemaal een beetje wazig zien en een telefoon bedienen of notities maken op een blaadje zijn deze dag even niet te doen. Daarom deze keer geen uitgebreide versie van de wedstrijd. Achteraf erg jammer, want de toeschouwers hebben een leuke wedstrijd gezien. Er was weer meer beleving en er waren meer kansen om de wedstrijd winnend naar onze hand te zetten. Helaas voor onze boys is NEO net iets gelukkiger met het maken van doelpunten, want de eindstand is 3-6.

Het was heerlijk om weer meer passie te zien. Er was een stijgende lijn te zien en hopelijk houden jullie dit vast en komen er nog meer mooie wedstrijden.