KOSC J-O15/1 –  De Esch J-O15/1.  Uitslag: 2-6

Revange na de verloren wedstrijd van vorige week.

Zaterdag 7 oktober 2017  13.00 uur
Het is de regenachtige en winderige dag geworden zoals men voorspeld had. Alleen vond deze verslaggever dit niet erg leuk. We wisten dus dat de elementen van het weer een rol zouden kunnen spelen tijdens de wedstrijd. Nadat de verslaggever ( ondergetekende ) twee voetbalbroekjes mee moest nemen ( waar zijn de broekjes uit de was tas ) en in Ootmarsum aangekomen was konden onze spelers met nette kleding de wedstrijd beginnen.
Onze jongens en 2 dames in de basis begonnen erg gretig aan deze wedstrijd. Misschien waren de trainingen en het overleg hierbij wel de reden van deze gretigheid. De vorige wedstrijd heb ik helaas niet gezien maar ik weet wel dat deze wedstrijd een compleet ander begin had en een erg mooi scoreverloop.

Onze spits Bram had er na 15 minuten al twee inliggen. De aanval werd telkens goed opgezet waardoor KOSC het nakijken had met de behendige spelers voorin. 7 minuten nadat Bram voorlopig zijn laatste goal ( voor deze wedstrijd althans ) scoorde Thijs. Bam weer een en zo stonden we met een gerust hart erg degelijk te voetballen. Scherp en lekker fel zoals ik dat graag zie. Netjes voetballen met een scherp randje is toch mooi om te zien. Helaas dachten onze jongens en 2 dames op een gegeven moment aan de sterkte van de thee i.p.v. de tegenstander. Hierdoor werd er onnodig balverlies geleden en scoorden zij de 1-3.
Dat was balen zo net voor de rust.
Gelukkig was de thee goed van smaak en de smaak naar meer doelpunten ook.
De tweede helft werd met een aantal kleine wijzigingen begonnen zoals de spelers tijdens hun trainingen had aangegeven. Carlos had waarschijnlijk een extra klontje suiker in zijn thee gedaan want de wijze waarop hij bij zijn tegenspeler continue wegliep was erg mooi om te zien. Dit resulteerde in de 1-4. De 1-5 van Carlos was nadat een bal over rechts strak voorgegeven werd alleen een kwestie was van aanraken met de juiste richting. Zoals er in de app van de Esch werd aangeven als  een Tikkie Takka.
Waarschijnlijk was na de 1-5 de thee uitgewerkt want een klein foutje achterin werd genadeloos ( beetje overdreven ) afgemaakt 2-5. Milan was hierover erg teleurgesteld denk ik want de goal die de Esch daarna scoorde was er weer eentje om in te lijsten 2-6. Dit was tevens de eindstand.
Aangezien ik in dit verslag niet iedereen bij naam heb genoemd wil ik iedere speler toch erg bedanken voor hun geweldige inzet met name: Tom, Tommy, Bram, Thijs, Milan, Jens, Camie, Job, Stijn, Ana, Carlos, Niels, Sterre, Jasper en natuurlijk niet te vergeten onze goed keepende Diliyan.

Volgende week zaterdag is er weer een wedstrijd om 12.30 uur thuis tegen Sportclub Overdinkel. Wij nodigen iedereen hierbij uit om onze jongens en dames aan te moedigen.
Uw verslaggever.
Ps. GBT 6 stuiterbal.