KAMPIOENEN!!

Voor de boys van De Esch JO9-1 geldt dit helaas niet, wel voor onze tegenstander van vandaag (zaterdag 25 mei 2019), Quick JO9-1.

Namens alle spelers, begeleiding en ouders:

Vooraf is met de begeleiding van Quick afgesproken dat we er een leuke pot van gaan maken. Dit heeft voor ons tot gevolg dat we met 7 spelers de wedstrijd starten. Onze jongens starten sterk en Janniek maakt de 1-0. Dat geeft zo’n goed gevoel :-).  Je kunt echter goed zien dat de boys van Quick veel voetbaltalent in huis hebben en er een goed team op het veld staat.  De stand is daarom niet veel later 1-1. Tijdens de eerste 10 minuten zien we van beide kanten attractief voetbal.
Je kunt zien dat er onze jongens er zin in hebben, alle aanvallers verdedigen goed mee en we proberen met z’n allen tot scoringskansen te komen. De stand is inmiddels wel 1-4. Een mooie aanval met Kay, Bryan en Janniek wordt gekeerd door de keeper, dat is jammer. De volgende mooie aanval onzerzijds komt door Finn, Sem en Janniek, helaas kan Janniek net niet bij de bal. Er wordt ondertussen door meerdere boys van Quick geroepen dat het niet terecht is dat wij met 7 spelen. Dat betekent dus dat onze boys erg lekker voetballen en Quick nog geen stempel op de wedstrijd kan drukken. Het is tijd voor de rust.

Tijdens de laatste 20 minuten van de wedstrijd komt Quick meerdere malen tot scoren en de eindstand wordt bepaald op 2-14.
Ons 2e doelpunt is als volgt tot stand gekomen: Kay verdedigt goed vooruit, speelt de bal op Sem, Sem vervolgens naar Jorn, Jorn tikt binnendoor naar Brian en Brian scoort. Yeah! We hebben een aantal mooie aanvallen aan onze kant gezien. Echter, ook vermeld moet worden dat er soms ook door een klein aantal jongens totaal geen inzet wordt getoond. Dan moet de rest het maar opknappen. Dit kan niet de bedoeling zijn! Kom op, jongens, er met z’n allen voor blijven gaan! Zaterdag 1 juni staat de laatste competitiewedstrijd in de hoofdklasse op het programma. Nog 1 keer met z’n allen knallen om daarna veel plezier te beleven op de toernooien en tijdens het jeugdkamp.