KampAanmelden | Informatie en organisatie | Kampregels | Wat moet je meenemen | Wie gaan er mee


Na 10 jaren bij groepsaccommodatie Emsland in Ommen, vindt ook dit jaar het jeugdkamp plaats in Ommen. Deze locatie en omgeving zijn perfect om onze grote groep deelnemers inclusief begeleiding onder te brengen en verschillende activiteiten te ondernemen op het speelveld of in het bos.

Meer informatie omtrent het jeugdkamp 2018 en de organisatie hiervan vind je hieronder.

 • Verzamelen voor vertrek bij De Esch (Operalaan 100).

Het jeugdkamp start dit jaar op vrijdag 8 juni 2018. De spelers (JO8 en JO9) worden om 17.15 uur verwacht op de parkeerplaats van ZVV De Esch. De jeugd (JO11) verzamelt ook op de parkeerplaats, zij dienen om 17.30 uur aanwezig te zijn.

 • Vervoer

De spelers gaan per team met eigen chauffeurs op weg naar Ommen. Vergeet je niet voor vertrek te melden bij de organisatie (zodat wij weten dat iedereen die zich heeft aangemeld ook echt mee is).

 • Kosten

De kosten van het kamp 2018 zijn hetzelfde zijn als het voorgaande jaar. Ondanks dat de kosten hoger uitvallen willen wij dat het kamp voor iedereen betaalbaar blijft. (Wij zijn nog wel op zoek naar sponsoren).
De kosten bedragen:

– € 30,- per kind.
– € 12,50 per kind (JO7, die alleen zaterdag aanwezig zijn).

Het geld kan worden overgemaakt op NL53 RABO 0169 1606 02 t.n.v. ”ZVV De Esch’’ o.v.v. ‘’kampgeld [ voornaam + team ]’’ (bijvoorbeeld ‘’kampgeld Bart JO11-1’’). Zodra het geld is overgemaakt, is de aanmelding definitief. Aanmelden kan uiterlijk tot en met zaterdag 12 mei 2018.

Het kampgeld dient ook uiterlijk op 12 mei 2018 overgemaakt te zijn!

 • Aanmelden

Je kunt je uiterlijk tot en met zaterdag 12 mei aanmelden/opgeven voor het kamp 2018. Dit doe je door het online aanmeldingsformulier volledig in te vullen, Waarbij geldt dat de aanmelding definitief is zodra het geld overgemaakt/ontvangen is.

 • Bijzonderheden

Indien er bijzonderheden zijn met betrekking tot jullie zoon of dochter (allergie, medicijngebruik, iets absoluut niet lusten, etc.) dan willen we daarvan als begeleiding graag op de hoogte gesteld willen worden. Je kunt bij het aanmelden dergelijke bijzonderheden vermelden, dit is alleen zichtbaar voor de organisatie.

 • Informatie voor JO7

Gezien de jonge leeftijd van de JO7 nemen zij niet het gehele weekend deel aan het kamp. Wel willen we alle kinderen zoveel mogelijk betrekken bij het kamp. Voor de JO7 bestaat daarom de mogelijkheid om alleen zaterdag overdag te komen (van 09:00 – 19:00 uur). De jongens/meiden kunnen dan meedraaien met het sport- en spelprogramma op de accommodatie en in het bos. Het ontbijt dienen deze kinderen thuis te eten, voor de lunch en het avondeten (inclusief drinken) wordt gezorgd. Voordat we met het avondprogramma verdergaan, worden de de spelers van de JO7 weer opgehaald (= 19:00 uur).
De kosten voor het zaterdagprogramma  bedragen € 12,50. Zie voor verdere financiële informatie het punt ‘kosten’ zoals eerder vermeld. Op het aanmeldformulier meld je bij “Bijzonderheden” dat je alleen zaterdag overdag komt.

 • Snoephuisje

Tijdens het jeugdkamp zal er een snoephuisje aanwezig zijn. De organisatie van het kamp hanteert net als andere jaren het richtbedrag van €3,-. Dit richtbedrag is bedoeld om grote verschillen in snoepbezit onder kinderen te voorkomen. De kinderen mogen uiteraard ook snoep van huis meenemen, maar om dezelfde reden als met het geld geldt: “Neem niet overmatig veel mee!”

 • Avondeten op vrijdagavond

Hoewel een deel van de organisatie een paar uur eerder al naar Ommen zal vertrekken, gaan de boodschappen tegelijk met de kinderen pas naar Ommen, om hier rond etenstijd te arriveren. Omdat we als organisatie dan druk genoeg zijn met het ‘inrichten’ van de slaapzalen en het opstarten van de eerste activiteiten voor de kinderen, bereiden we rond etenstijd geen maaltijd Later op de avond (± 20:00 uur) krijgen de kinderen een broodje knakworst. De kinderen dienen dus wel eerst thuis te eten voor vertrek!

 • Kleding

Het lijkt vanzelfsprekend, maar voor de zekerheid: het is een voetbalkamp, dus gaan we ook voetballen. Neem behalve gewone dichte schoenen ook je voetbalkleding, voetbalschoenen en andere voetbal accessoires (scheenbeschermers etc.) mee.Zet verder in kleding, beddengoed, kussen en schoenen je naam. Na ieder kamp houden we veel gevonden voorwerpen over waar zelden een naam in/op staat.

 • Noodsituaties

Het telefoonnummer van kampeerboerderij Emsland. Daarnaast zijn we gedurende het voetbalkamp uiteraard ook mobiel bereikbaar:

– Eline Kuipers 06 38251270
– Rob Oude Lashof 06 42317143

Verder komt het weleens voor dat een kind plotseling (meestal ‘s nachts) naar huis wil. Wij hebben van alle kinderen telefoonnummers bij ons zoals ingevuld met de aanmeldingen voor het kamp op deze site.

 • Afsluiting kamp 2018

Het kamp is de laatste activiteit van het seizoen 2017-2018 en vormt daarmee de seizoensafsluiting.Op zondag 10 juni 2018, klokslag 12:00 zullen we met gepast ceremonieel vertoon zowel het kamp 2018 als het seizoen 2017-2018 afsluiten.

 • De organisatie

Tot slot: wie is “de organisatie”? De organisatie van het kamp 2017 is in handen van:

– Jeremy Oude Alink
– Rob oude Lashof
– Bart Bode
– Arno Kolmschate
– Eline Kuipers
– Gerald Kattier
– Frank Veltmaat
– Christiaan Poos
– Niek Egbers
– Tim Kamphuis