KampAanmelden | Informatie en organisatie | Kampregels | Wat moet je meenemen | Wie gaan er mee


 

Na 9 jaren bij groepsaccommodatie Emsland in Ommen, zal het kamp ook dit jaar plaats vinden in Ommen. Deze locatie en omgeving zijn perfect om onze grote groep deelnemers incl. begeleiding onder te brengen en verschillende activiteiten mee te doen op het speelveld of in het bos.

Meer informatie omtrent het kamp 2017 en de organisatie hiervan vind je hieronder.

 • Verzamelen voor vertrek bij De Esch (Operalaan 100).

Het kamp zal dit jaar op vrijdag 23 juni losbarsten. De F spelers (JO9) worden allen om 17.15 uur verwacht op de parkeerplaats van ZVV De Esch. De E jeugd (JO11) zal zich ook op de parkeerplaats verzamelen, die jongens en meiden dienen om 17.30 uur aanwezig te zijn voor vertrek.

 • Vervoer

De spelers gaan per team met eigen chauffeurs op weg naar Ommen. Vergeet je niet voor vertrek te melden bij de organisatie (zodat wij weten dat iedereen die zich heeft aangemeld ook echt mee is).

 • Kosten

De kosten van het kamp 2017 zullen hetzelfde zijn als het voorgaande jaar. Ondanks dat de kosten hoger uitvallen willen wij dat het kamp voor iedereen betaalbaar blijft. (Wij zijn nog wel op zoek naar sponsoren).
De kosten bedragen:

– € 30,- per kind.
– € 12,50 per kind (mini’s, die alleen zaterdag aanwezig zullen zijn).

Het geld kan worden overgemaakt op IBAN NL45 RABO 0166 2750 93 t.n.v. ‘”ZVV De Esch Jeugdcie’’ o.v.v. ‘’kampgeld [ voornaam + team ]’’ (bijvoorbeeld ‘’kampgeld Bart JO11-1’’). Zodra het geld is overgemaakt, is de aanmelding definitief. Aanmelden kan uiterlijk tot en met zaterdag 13 mei.

Het kampgeld dient ook uiterlijk op 13 mei 2017 overgemaakt te zijn!

 • Aanmelden

Je kunt je uiterlijk tot en met zaterdag 13 mei aanmelden/opgeven voor het kamp 2017. Dit doe je door het online aanmeldingsformulier volledig in te vullen.
(Waarbij geldt dat de aanmelding definitief is zodra het geld overgemaakt/ontvangen is).

 • Bijzonderheden

Indien er bijzonderheden zijn met betrekking tot jullie zoon of dochter (allergie, medicijngebruik, iets absoluut niet lusten, etc.) dan zouden we daarvan als begeleiding graag op de hoogte gesteld willen worden. Je kunt bij het aanmelden dergelijke bijzonderheden vermelden, dit is alleen zichtbaar voor de organisatie.

 • Informatie voor de Mini’s

Gezien de jonge leeftijd van de Mini’s nemen zij niet het gehele weekend deel aan het kamp. Wel willen we alle kinderen zoveel mogelijk betrekken bij het kamp. Voor de Mini’s bestaat daarom de mogelijkheid om alleen zaterdag overdag te komen (van 09:00 – 19:00 uur). De jongens kunnen dan meedraaien met het sport- en spelprogramma op de accommodatie en in het bos. Het ontbijt dienen deze kinderen thuis te eten, voor de lunch en het avondeten (inclusief drinken) wordt gezorgd. Voordat we met het avondprogramma verdergaan, worden de Mini’s weer opgehaald (= 19:00 uur).
De kosten voor het zaterdagprogramma (mini’s) bedragen € 12,50. Zie voor verdere financiële informatie het punt ‘kosten’ zoals eerder vermeld.
Op het aanmeldformulier kunnen de Mini’s bij ‘Bijzonderheden’ vermelden dat ze alleen zaterdag overdag komen.

 • Snoephuisje

Tijdens het E en F (mini’s) kamp zal er een snoephuisje aanwezig zijn. De organisatie van het kamp hanteert net als andere jaren het richtbedrag van €3,-. Dit richtbedrag is bedoeld om grote verschillen in snoepbezit onder kinderen te voorkomen. De kinderen mogen uiteraard ook snoep van huis meenemen, maar om dezelfde reden als met het geld geldt: neem niet overmatig veel mee ! (tip van de organisatie).

 • Avondeten op vrijdagavond

Hoewel een deel van de organisatie een paar uur eerder al naar Ommen zal vertrekken, gaan de boodschappen tegelijk met de kinderen pas naar Ommen, om hier rond etenstijd te arriveren. Omdat we als organisatie dan druk genoeg zijn met het ‘inrichten’ van de slaapzalen en het opstarten van de eerste activiteiten voor de kinderen, kunnen we rond etenstijd geen maaltijd bereiden. Later op de avond (± 20:00 uur) krijgen de kinderen een broodje knakworst. De kinderen dienen dus wel eerst thuis te eten voor vertrek!

 • Kleding

Het lijkt vanzelfsprekend, maar voor de zekerheid: het is een voetbalkamp, dus gaan we ook voetballen. Neem behalve gewone dichte schoenen ook je voetbalkleding, voetbalschoenen en andere voetbal accessoires (scheenbeschermers etc.) mee.Zet verder in kleding, beddengoed, kussen en schoenen je naam. Na ieder kamp houden we veel gevonden voorwerpen over waar zelden een naam in/op staat.

 • Noodsituaties

Het telefoonnummer van kampeerboerderij Emsland. Daarnaast zijn we gedurende het voetbalkamp uiteraard ook mobiel bereikbaar:

– Marjolein Klievik 06-53209616
– Peter Donker 06-29552005

Verder komt het weleens voor dat een kind plotseling (meestal ‘s nachts) naar huis wil. Wij hebben van alle kinderen telefoonnummers bij ons zoals ingevuld met de aanmeldingen voor het kamp op deze site.

 • Afsluiting kamp 2017

Het kamp is de laatste activiteit van het seizoen 2016-2017 en vormt daarmee de seizoensafsluiting.Op zondag 25 juni, klokslag 12:00 zullen we met gepast ceremonieel vertoon zowel het kamp 2017 als het seizoen 2016-2017 afsluiten.

 • De organisatie

Tot slot: wie is “de organisatie”? De organisatie van het kamp 2017 is in handen van:

– Peter Donker
– Jeremy Oude Alink
– Rob oude Lashof
– Bart Bode
– Janne Rödel
– Arno Kolmschate
– Marjolein Klievik