KampAanmelden | Informatie en organisatie | Kampregels | Wat moet je meenemen | Wie gaan er mee

Het jeugdkamp vindt dit jaar plaats op het sportpark van ZVV De Esch.
Meer informatie omtrent het jeugdkamp 2019 en de organisatie hiervan vind je hieronder.

Aangezien we dit jaar bij onze eigen vereniging kamp houden en dus dicht bij huis zijn, hebben we een nieuwe regel toegevoegd.

• Geen in- en uitloopkamp.

Het is geen in- en uitloopkamp! De spelers worden op vrijdag gebracht en op zondag weer opgehaald. De poorten zijn dit weekend gesloten. Ook ouders worden niet tussendoor (zonder voor ons motiverende redenen) toegelaten op het terrein. Voor de JO7 geldt dit alleen op de zaterdag. Zij worden ‘s morgens gebracht en ‘s avonds weer opgehaald. Het kan dus niet zo zijn om bijvoorbeeld in verband met eigen agenda’s slechts een deel van het jeugdkamp bij te wonen of bijvoorbeeld één nacht te komen slapen.

• Verzamelen.

Verzamelen bij De Esch (Operalaan 100). Het jeugdkamp barst dit jaar los op vrijdag 14 juni 2019. De spelers (JO8 en JO9) worden om 17.15 uur verwacht op de parkeerplaats van ZVV De Esch. De jeugd (JO10 en JO11) verzamelt ook op de parkeerplaats, zij dienen om 17.30 uur aanwezig te zijn.

• Vervoer

De laatste jaren heeft de organisatie gebruik gemaakt van een vervoersschema. Bij de editie van 2019 is dit niet van toepassing. Om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de locatie, verzoeken wij jullie vriendelijk om niet op de fiets naar De Esch te komen.

• Kosten

De kosten van het jeugdkamp 2019 zijn:

– € 30,- per kind.
– € 12,50 per kind (JO7, die alleen zaterdag aanwezig zijn).

Het geld kan worden overgemaakt op NL53 RABO 0169 1606 02 t.n.v. ”ZVV De Esch’’ o.v.v. ‘’Jeugdkamp + voornaam + team’’ (bijvoorbeeld ‘’Jeugdkamp Bart JO11-1’’). Zodra het geld is overgemaakt, is de aanmelding definitief. Aanmelden kan uiterlijk tot en met vrijdag 10 mei 2019.

Het kampgeld dient ook uiterlijk op 10 mei 2019 overgemaakt te zijn!

• Aanmelden

Je kunt je uiterlijk tot en met 10 mei 2019 aanmelden/opgeven voor het jeugdkamp 2019. Dit doe je door het online aanmeldingsformulier volledig in te vullen (waarbij geldt dat de aanmelding definitief is zodra het geld ontvangen is).

• Bijzonderheden

Indien er bijzonderheden zijn met betrekking tot jullie zoon of dochter (allergie, medicijngebruik, iets absoluut niet lusten, etc.) dan willen we daarvan als begeleiding graag op de hoogte gesteld willen worden. Je kunt bij het aanmelden dergelijke bijzonderheden vermelden, dit is alleen zichtbaar voor de organisatie.

• Informatie voor JO7

Gezien de jonge leeftijd van de JO7 nemen zij niet het gehele weekend deel aan het jeugdkamp. Wel willen we alle kinderen zoveel mogelijk betrekken bij het jeugdkamp. Voor de JO7 bestaat daarom de mogelijkheid om alleen zaterdag overdag te komen (van 09:00 – 19:00 uur). De jongens/meiden draaien dan mee met het sport- en spelprogramma. Het ontbijt dienen deze kinderen thuis te eten, voor de lunch en het avondeten (inclusief drinken) wordt gezorgd. Voordat we met het avondprogramma verdergaan, worden de de spelers van de JO7 weer opgehaald (= 19:00 uur).
De kosten voor het zaterdagprogramma  bedragen € 12,50. Zie voor verdere financiële informatie het punt ‘kosten’ zoals eerder vermeld. Op het aanmeldformulier meld je bij “Bijzonderheden” dat je alleen zaterdag overdag komt.

• Snoephuisje

Tijdens het jeugdkamp is er op bepaalde tijden een snoephuisje aanwezig. De organisatie van het kamp hanteert net als andere jaren het richtbedrag van €3,-. Dit richtbedrag is bedoeld om grote verschillen in snoepbezit onder kinderen te voorkomen. De kinderen mogen uiteraard ook snoep van huis meenemen, maar om dezelfde reden als met het geld geldt: “Neem niet overmatig veel mee!”

• Avondeten op vrijdagavond

Hoewel we dit jaar al eerder op locatie zijn dan andere jaren, dienen de kinderen wel vooraf thuis te eten. Omdat we als organisatie en begeleiding dan druk genoeg zijn met het inrichten van de slaaptenten en het opstarten van de eerste activiteit voor de kinderen, kunnen we rond etenstijd geen maaltijd bereiden. Later op de avond kunnen de kinderen bolletjes en knakworst krijgen.
De kinderen dienen dus wel eerst thuis te eten voor vertrek!

• Kleding

Het lijkt vanzelfsprekend, maar voor de zekerheid: het is een voetbalkamp, dus gaan we ook voetballen. Neem behalve gewone (dichte) schoenen ook je voetbalkleding, voetbalschoenen en andere voetbalaccessoires (scheenbeschermers etc.) mee. Zet verder in kleding, beddengoed, kussen en schoenen je naam. Na ieder kamp houden we veel gevonden voorwerpen over waar zelden een naam in/op staat.

• Noodsituaties

Het telefoonnummer van de kantine van ZVV De Esch = 0541 – 510606. Daarnaast zijn we gedurende het jeugdkamp ook mobiel bereikbaar:

– Niek Egbers 06 21996859
– Eline Kuipers 06 38251270

Verder komt het weleens voor dat een kind plotseling (meestal ‘s nachts) naar huis wil. Wij hebben van alle kinderen telefoonnummers bij ons zoals bekend bij de ledenadministratie. Indien ouders van te voren weten dat zij op dat nummer niet vaak bereikbaar zijn gedurende het jeugdkamp, is het aan te bevelen een mobiel nummer door te geven aan de begeleiding. Dit kan bij de aanmelding vermeld worden.

• Afsluiting kamp 2019

Op zondag 16 juni 2019, klokslag 12:00 uur sluiten we het jeugdkamp af.

• De organisatie

Tot slot: wie is “de organisatie”? De organisatie van het jeugdkamp 2019 is in handen van:

– Arno Kolmschate
– Niek Egbers