KampAanmelden | Informatie en organisatie | Kampregels | Wat moet je meenemen | Wie gaan er mee

Het jeugdkamp van ZVV De Esch (JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11) is een jaarlijks evenement van onze vereniging. Na een geslaagde editie van 2018 in Ommen vindt het jeugdkamp dit jaar plaats in Oldenzaal. De exacte locatie is het sportpark van ZVV De Esch. De kinderen en begeleiding overnachten dit weekend in grote tenten.
Het weekend waarin het kamp plaatsvindt, is het weekend van vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019. De leden van de JO8, JO9, JO10 en JO11 verblijven het hele weekend (vrijdag tot en met zondag), de JO7 is op zaterdag welkom.

De organisatie is inmiddels al weer met vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen. Zo is er weer een spetterend programma in elkaar gedraaid. Het jaarlijkse voetbaltoernooi gaat gewoon door en het snoephuisje en het kussengevecht ontbreken natuurlijk ook niet. Lijkt het jou supergaaf om dit jaar aanwezig te zijn? Meld je dan snel aan. Dit kan via deze site, overleg wel eerst met papa/mama of het mag.

Met sportieve groet,
De kamporganisatie