JO15-2 najaarskampioen op surrealistische wijze!!

Met de wetenschap dat zowel Quick als ATC nog in de running zijn voor de titel moest er vandaag 8-12 gewonnen worden van Quick.

We begonnen sterk en dit resulteerde al vlot in een reeks kansen voor Elco en Jop. Quick liet zich niet onbetuigd en kreeg zeker goede mogelijkheden. Onze stand-in keeper Ruben verrichtte een paar fraaie reddingen maar ging met een doeltrap knullig in de fout.Quick pakte dit cadeautje gretig uit. 0-1 Rust.
Met opbouwende speeches tijdens de rust gingen de jongens verder met waarmee ze gestopt waren. Inzet, werkvoetbal,vechten voor elke meter.
Niet altijd even fraai maar wel erg spannend. Na ongeveer 10 minuten een corner op links genomen door Elco en na wat gefrommel in het doelgebied over de lijn gewerkt door Jop. 1-1  De jongens roken bloed en knokten voor wat ze waard waren en dat resulteerde in een verdiende voorsprong door wederom Jop na prima voorbereidend werk van Talha 2-1 Deze voorsprong gaven de jongens ondanks een paar hachelijke momenten niet meer uit handen.
Het laatste fluitsignaal: YES, die is binnen.
Wat gaat die andere concurrent doen vandaag?
Met de gedachte dat zij wel zouden gaan winnen thuis tegen de Tukkers en dat de uiteindelijke ontknoping de week erop bij Quick-ATC zou gaan plaatsvinden liep het helemaal anders. ATC verloor thuis verrassend en kunnen ons qua punten niet meer inhalen met een onverwacht kampioenschap ten gevolge.
Een beetje een anti climax gevoel maar dat mag de pret niet drukken,Boys.
Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap.
Onze toppers
Joey,Teun,Casper, Jamie, Berkay,Jelle,Jens,Luuk,Ruben,Max
Mike,Jop, Jasper,Talha,Elco,Hugo en Stijn.
Trainers: Berkant en Maikel.
Leider: Remco
ass.leiders: Roy en Stefan
En we mogen zeker niet de jongens vergeten die voor de nieuwe samenstellingen van 15-2 hebben bijgedragen aan dit succes!! Chapeau, jongens ook voor jullie!!
Arthur Lupker

Auteur: Arthur Lupker

Beheerder website, social media & narrowcasting