Een wedstrijd tegen topspelers!!

Op zaterdag 6 april 2019 om 08.30 uur trappen onze boys af voor een wedstrijd tegen topspelers. De jongens van Rigtersbleek JO9-1 spelen allemaal namelijk bij de talenten van FC Twente. Het meisje dat bij Rigtersbleek speelt, maakt deel uit van de selectie van Go Ahead Eagles. Bij voorbaat dus al een zware pot. . . . .

De 1e kans is voor de tegenpartij, maar door goed mee verdedigen van onze voorhoedespelers en klasse reddingen van Finn scoren zij niet. Finn weet gelijk de bal bij Janniek te krijgen en Janniek probeert met een lopje over de keeper te scoren, maar helaas lukt dit niet. Als Finn de bal perfect bij Levi weet te krijgen en Levi afspeelt op Sem, kan Sem uithalen, maar dit schot belandt in het zijnet. In het eerste kwartje van deze wedstrijd zien we vaker van dit soort mooie momenten, heerlijk boys. De score is 1-0 door een klutsgoal van Rigtersbleek. Niet veel later is de stand 3-0. Rigtersbleek is in deze fase van de wedstrijd niet eens zoveel beter, onze boys werken keihard en laten zien ook te kunnen voetballen. Helaas resulteert het niet in doelpunten onzerzijds. Het is tijd voor de 1e time out.

De rest van de wedstrijd is het scoren voor Rigtersbleek.  Tussendoor zijn er nog kansjes voor De Esch. Onze boys proberen van alles, werken hard, maar een welverdiend doelpuntje zit er deze wedstrijd niet voor ons in. Heel jammer! Er wordt goed verdedigd door onze boys (Bryan van Berkum staat soms achter Finn op de doellijn en weet een aantal doelpunten te voorkomen, klasse Bryan) en onze aanvallers doen er alles aan om een doelpuntje te maken, maar het talent van de spelers van Rigtersbleek is goed te zien en zij scoren vaak. De eindstand wordt bepaald op 23-0.