De laatste competitiewedstrijd . . .

Onze laatste competitiewedstrijd is een wedstrijd uit tegen NEO JO9-1. De temperatuur is lekker, het zonnetje schijnt, dus genieten doen de toeschouwers sowieso. Janniek en Kay zijn er deze wedstrijd helaas niet bij. Gelukkig waren Jort en Roman bereid om een wedstrijdje met ons mee te voetballen. Bedankt Jort en Roman!

NEO krijgt al snel een corner en scoren ook hun 1e doelpunt. Roman kan bijna een doelpunt maken, wanneer Sem in dribbelt, afspeelt op Jort, Jort weer op Levi en Levi naar Roman. De keeper van NEO maakt er een corner van.  Geheel onterecht – gezien het spelbeeld van de eerste minuten (wij zijn meer in de aanval) – is de stand 3-0. NEO is effectiever in het afmaken van kansen. De 1e time out dient zich aan.
NEO wordt sterker en creëert meerdere kansen. Onze jongens verdedigen goed en in dit kwartje van de wedstrijd wordt er 1 x gescoord, de stand is 4-0. Het is tijd voor de rust.

Tijdens de laatste 20 minuten is er niet veel van het spelbeeld over, zoals we dat zagen in de eerste 10 minuten. We creëren enkele kleine kansjes, maar een doelpunt voor ons zit er deze wedstrijd niet in.  NEO is sterker en de eindstand wordt dan ook bepaald op 10-0.

Gelukkig, dit was onze laatste wedstrijd in de hoofdklasse. Altijd verliezen, levert ook geen plezier op. Af en toe verliezen is niet erg en daar leer je ook van, maar een winstpartijtje was meer dan welkom geweest.

Er staan voor de JO9-1 nog een tweetal toernooien op het programma. Dit was onze laatste competitiewedstrijd en dus ook het laatste wedstrijdverslag van dit seizoen.