De Esch zoekt jeugdtrainers voor JO-13 t/m JO-19

De Esch zoekt jeugdtrainers voor de 2e (en 3e) elftallen in de “groot-veld” leeftijdsgroepen JO13, JO15, JO17 en JO19. Voor deze elftallen wordt gevraagd minimaal één trainingsavonden in de week te verzorgen.

Begeleiding op zaterdag tijdens de wedstrijden is geen vereiste. Je maakt gebruik van goede faciliteiten om te trainen. In het bezit zijn van een trainersdiploma Trainer-Coach III is geen must.

Materiaal en oefenstof is voor handen. Wat we van je vragen is een beetje tijd, maar bovenal enthousiasme en motivatie.

Heb je zelf gevoetbald, geïnteresseerd in voetbal en vind je het leuk om jonge spelers/speelsters verder te begeleiden in de voetbalsport dan horen we graag van je!

Neem dan contact op met de nieuwe voorzitter van de Jeugd Voetbal Commissie, Maurice Teussink: 06-50 28 14 30  of mail naar jeugdsecretaris@vv-de-esch.nl

Het betreft in principe vrijwillige functies.

Arthur Lupker

Auteur: Arthur Lupker

Beheerder website, social media & narrowcasting