“Vrijwilligers worden niet betaald, omdat zij onbetaalbaar zijn”

De Esch is een bloeiende voetbalclub! Dat komt mede door alle vrijwilligers die op allerlei terreinen onbetaald werk doen. Van bestuurswerk tot administratief werk, van kantinewerk tot training etc. Als club hebben wij het beleid om dit vrijwilligerswerk niet verplicht te stellen, zoals steeds meer clubs gaan doen. Wij benaderen mensen voor taken en hopen ook dat mensen zich ook zèlf aanmelden!

De Esch kent hiervoor ook een speciale vrijwilligerscoördinator, die de verschillende commissies helpt om openstaande vacatures te vervullen. Ook bij eventuele problemen van of met vrijwilligers kan deze vrijwilligerscoördinator ingeschakeld worden. Hij of zij zorgt ervoor dat binnen de vereniging bekend is hoeveel vacatures er zijn door publicatie via deze website.

Als je graag iets wilt doen voor de club of als je vragen, tips of namen hebt van mensen die in jouw ogen geschikt zijn voor een bepaalde functie meld je dan a.u.b. bij de vrijwilligerscoördinator:

En bedenk vooral dat vrijwilligerswerk niet alleen heel goed is voor de club, maar ook een hele goede investering in je eigen leven! Het staat ook nog eens goed op je CV! Meld je dus aan en draag een steentje bij aan onze club!

“Vraag je niet af wat de club voor jou kan betekenen, maar vraag je af wat jij voor de club kunt doen”

Vrijwilligerscoördinator

voorbeeld-man