Contributie | Gegevens wijzigen | Overschrijven

Aanmelden als lid

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier dat u hier kan downloaden. Dit formulier graag uitprinten en volledig ingevuld inleveren bij de ledenadministratie. Vergeet niet uw bankrekeningnummer, de manier van betalen en uw handtekening. Deze zijn van groot belang voor de ZVV De Esch en de KNVB.

Contributie seizoen 2016 – 2017

Wedstrijdkleding te weten shirt, broekje en eenmalig sokken (die worden direct eigendom) wordt door de club aan nieuwe jeugdspelers verstrekt.

Voor nieuwe senioren geldt dit nog niet.

Per maand per kwartaal per half jaar per jaar
 Contributie actieve leden € 27,50 € 82,50 € 165,00 € 330,00
 Actieve seniorenleden 35+ competitie € 10,50 € 31,25 € 62,50 € 125,00
 Actieve jeugdleden 12 t/m 17 jaar € 19,50 € 58,50 € 117,00 € 234,00
 Actieve jeugdleden t/m 11 jaar € 17,00 € 51,00 € 102,00 € 204,00
 Ondersteunende leden € 15,00 € 20,00 € 40,00 € 80,00
Donateurs € 50.00

Onze ledenadministrateur Theo Jumpertz is te bereiken per e-mail: ledenadministratie@vv-de-esch.nl

Adres:
Hondsdraf 38
7577 AH Oldenzaal

Gegevens aanpassen

Het is voor de verenging erg belangrijk dat je gegevens up-to-date zijn, gebruik daarom het onderstaande formulier om je wijzigingen aan de ledenadministratie door te geven

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

Basisgegevens

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Aanpassingen

Mobielnummer

Bankrekeningnummer

Overschrijven

Het overschrijven naar een andere vereniging gaan digitaal en is vanaf december 2015 ingevoerd in het gehele amateurvoetbal. Het is in de meeste gevallen niet meer nodig bij een verzoek tot overschrijving de (blauwe) papieren overschrijvingsformulieren in te vullen en naar de KNVB te sturen. Elke speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet. Het is dus niet meer nodig om de oude spelerspas op te sturen. Dit geldt ook voor de Ledenmutatiekaart die in bepaalde gevallen nog noodzakelijk was. Een groot voordeel van digitaal overschrijven is dat de procedure veel sneller verloopt.

Hoe gaat het in zijn werk

Het digitaal overschrijven is ingebouwd in de Ledenbeheer-module in Sportlink Club. De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar deze vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.

• Bij goedkeuring van de aanmelding, wordt deze speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. Deze vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas.
  • Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een mail aan de betrokken verenigingen.
Blokkade

Op dit moment (tot het begin van de overschrijvingsperiode) is in principe alleen overschrijving mogelijk binnen de categorie-B. De betreffende speler moet hebben voldaan aan de financiële verplichtingen en worden afgemeld bij de oude vereniging. Deze overschrijving wordt dan direct goedgekeurd.

Als de oude vereniging niet akkoord is, omdat het lid bijvoorbeeld (nog) niet aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan, dan kan de vereniging dat via een blokkade in het systeem vastleggen. Als het lid alsnog aan de verplichtingen heeft voldaan, kan de blokkade worden verwijderd en volgt goedkeuring van de overschrijving.

Een blokkade kan ook verband houden met het niveau van de speler (categorie-A). In deze periode van het jaar moet in dat geval aan de bond per email worden aangegeven, waarom deze speler dispensatie zou moeten krijgen. Als de KNVB hiervoor dispensatie verleent, is daarna ook deze overschrijving verder akkoord en kan de betreffende speler uitkomen voor de nieuwe vereniging. De definitieve goedkeuringsmail is ook dan de tijdelijke spelerspas.